Skandal në spitalin e Shkodrës/ I sëmuri nxjerr gjak nga goja, doktori përgjgjës zhduket në orar të punës

JOQ Albania
8.3K views
Published on Sep 4, 2021
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:06

  Biseda mes Orsato dhe Kristante

  Panorama
  0 views
 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  284 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  760 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.8K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  77 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  281 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.5K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  501 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  827 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  593 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  150 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  219 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  865 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.8K views