“S’ka bir none dhe k*rve...”, kryeministri Edi Rama siç nuk e keni parë ndonjëherë: Kush i bën presion çunit tonë?

Panorama
21.7K views
Published on Jan 29, 2020
Aktorëve të njohur në filmin “I love Tropoja” të Ermal Mamaqi iu është bashkuar edhe kryeministri Edi Rama.

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:06

  Biseda mes Orsato dhe Kristante

  Panorama
  0 views
 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  282 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  754 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.7K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  77 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  278 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.5K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  500 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  825 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  591 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  149 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  218 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  862 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.8K views