daliu tirana basketboll

Panorama
52.0K views
Published on Nov 23, 2019
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:51

  Avioni i Kobi Brajnat

  Panorama
  2.6K views
 • 0:11

  Makina del nga rruga dhe merr flakë, largohet drejtuesi

  Panorama
  42 views
 • 0:10

  Gavazaj protesta

  Panorama
  950 views
 • 0:10

  Prekja me dorë

  Panorama
  962 views
 • 0:14

  Gjuajtja e Bardhit

  Panorama
  49 views
 • 0:14

  Traversa e Abazajt

  Panorama
  903 views
 • 1:22

  Goli i Kukësit

  Panorama
  2.8K views
 • 0:14

  Gjuajtja e Trashit

  Panorama
  553 views
 • 0:14

  Gafa e gjyqtarit

  Panorama
  5 views
 • 0:13

  Shkurtaj rast

  Panorama
  565 views
 • 0:27

  Rasti i Shkurtajt

  Panorama
  358 views
 • 0:27

  Bardhi rast ideal

  Panorama
  310 views
 • 0:26

  Rasti i Gavazajt

  Panorama
  346 views
 • 0:10

  Gjuajtja e Braun

  Panorama
  244 views
 • 0:25

  Rast i Bicajt

  Panorama
  146 views