Aeroplanmbajtësja bën manovra spektakolare në det

NOA
508 views
Published on Nov 5, 2019
USS Gerald R. Ford, është aeroplanmbajtësja e parë me qëllim nuklear e marinës amerikane.
Me kosto 12.9 miliardë dollarë, ndërtimi i saj nisi në vitin 2005 dhe iu dorëzua marinës amerikane, në korrik të vitit 2017.
Me një peshë prej 100 mijë tonësh, dhe një urë të gjatë 337 metra, kjo është aeroplanmbajtësja amerikane e njëmbëdhjetë në shërbim.

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:06

  Biseda mes Orsato dhe Kristante

  Panorama
  19 views
 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  285 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  767 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.8K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  77 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  283 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.5K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  502 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  829 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  594 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  150 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  219 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  867 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.8K views