Marantas

Panorama
1.1K views
Published on Oct 19, 2019
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:19

  lukaku gol

  Panorama
  108 views
 • 0:29

  Nusja ne momentin e shperthimit ne Beirut

  JOQ Albania
  6.2K views
 • 4:34

  Babai i shkoi për ta vizituar në SHBA por u prek nga koronavirusi dhe i ndërroi jetë/ Me çfarë përballen studentët shqiptarë në universitetet amerikane

  NOA
  8 views
 • 0:18

  pretendim per penallti

  Panorama
  496 views
 • 0:21

  partizani goli i katert

  Panorama
  912 views
 • 0:47

  Shperthimi ne momentin kur gazetarja ishte ne lidhje direkte

  JOQ Albania
  17.0K views
 • 0:18

  BITRI GOL

  Panorama
  942 views
 • 0:18

  goli i trete i devollit

  Panorama
  842 views
 • 0:20

  goli i dyte devolli

  Panorama
  703 views
 • 0:9

  rast i humbur i devollit

  Panorama
  654 views
 • 0:20

  teqja pritje

  Panorama
  663 views
 • 0:08

  bitri shpeton partizanin

  Panorama
  752 views
 • 0:02

  penallti per partizanin

  Panorama
  969 views
 • 0:07

  PRITJA E PENALLTISE

  Panorama
  1.2K views
 • 0:08

  gol devolli

  Panorama
  899 views