Protestuesit e opozitës përplasen me një shofer tek “Ish-Shqiponja”

Panorama
4.7K views
Published on Apr 25, 2019
Ashtu sikurse ishte paralajmëruar, mbështetësit e opozitës janë grumbulluar në segmentet kyçe në disa qarqe të vendit.Në Tiranë, ata u grumbulluan në Sheshin Shqiponja, një nga pikat me trafik të rënduar në kryeqytet, pasi shërben si portë hyrëse dhe dalëse për në Durrës dhe në pjesët e tjera të vendit.

Gjatë tubimit në këtë segment, pati përplasje midis protestuesve dhe një drejtuesi mjeti, i cili kundërshtoi bllokimin e rrugës. Protestuesit kanë qëlluar mjetin.

COMMENTS

  Last Videos


 • 2:13

  Shkonin tek “aleluja”- Flasin të njohurit në Përmet- Familje e mirë

  NOA
  213 views
 • 0:59

  Ngritja e trofeut nga PRESTIGE

  Panorama
  176 views
 • 0:11

  Goli i katër i PRESTIGE

  Panorama
  574 views
 • 0:29

  Goli i dyte i PRESTIGE

  Panorama
  612 views
 • 1:55

  Pamje të rënda, brenda banesës ku u mbajt për 15 muaj e vdekur Anisa Josifi

  NOA
  3.4K views
 • 0:12

  Pamje që të therin në shpirt, i moshuari i pastrehë ushqehet në koshat e plehrave

  JOQ Albania
  1.1K views
 • 0:21

  Goli i Bytyçit 1-1 ATS

  Panorama
  425 views
 • 0:39

  Goli i Shimës, 1-0 PRESTIGE

  Panorama
  567 views
 • 0:34

  Të ankoruara në port, përplasen dy tragete në Durrës

  JOQ Albania
  2.6K views
 • 1:59

  Kartoni i kuq i Keidi Bares

  Panorama
  2.9K views
 • 1:51

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  221 views
 • 2:26

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  424 views
 • 0:34

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  584 views
 • 3:26

  Artan Mërgjyshi deklarata pas ndeshjes

  Panorama
  2 views