Në ndjekje penale nga KLSH - 122 drejtues institucionesh në prokurori për shkelje e shpërdorime

Scan Televizion
11 views
Published on Mar 15, 2019
Nga kryetarë bashkish, te titullarë apo ish-titullarë të Agjencisë së Kthimit të Pronave, hipotekave, zyrave të ALUIZNI-t, drejtues spitalesh apo entesh, ka arritur në 122 numri i drejtuesve të rangjeve të mesme dhe të larta të kallëzuar penalisht nga Kontrolli i Lartë i Shtetit për vitin 2018. Në total Kontrolli i Lartë i Shtetit ka dërguar në prokurori vitin e shkuar 41 dosje me kallim apo indicie penale, ku 122 drejtuesit e institucioneve publikë janë vetëm një pjesë e totalit të nëpunësve të dërguar për hetim në prokurori. TV Scan ka zbardhur raportin përfundimtar të Kontrolli të Lartë të Shtetit për vitin 2018. Bashkitë, zyrat e regjistrimit të pasurive të paluajtshme dhe drejtoritë e ALUIZNI-t janë ndër institucionet me numrin më të madh të kallëzimeve penale. Por në listë gjenden edhe emrat e titullarëve të institucioneve me rëndësi kyç në jetën e vendit, siç është Kryetari i Entit rregullator të Energjisë, Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Tatimeve,  apo Drejtoria e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit. Kallëzim penal për vitin e shkuar është bërë edhe për ish-Kreun e Agjencisë së Trajtimit të Pronave, Drejtori i Portit të Vlorës si dhe disa drejtues spitalesh.

COMMENTS

  Last Videos


 • 5:10

  Shëtiti 45 shtete të botës me rreth 48 euro në xhep

  InfoKosova
  5 views
 • 2:52

  Pas 20 vitesh, Laura Konda largohet nga “Zëri i Amerikës”

  NOA
  16 views
 • 0:17

  Sherr në mes të Vlorës, disa persona godasin me shkelma e grushte shoferin e një makine

  Panorama
  739 views
 • 0:08

  Sherr në mes të Vlorës, disa persona godasin me shkelma e grushte shoferin e një makine

  Panorama
  691 views
 • 0:17

  Njanjo

  Panorama
  309 views
 • 0:05

  yllkakuqi2

  InfoKosova
  27 views
 • 0:05

  yllkakuqi1

  InfoKosova
  25 views
 • 0:16

  Martinez

  Panorama
  940 views
 • 0:30

  Paje puth Sarr

  Panorama
  632 views
 • 0:20

  Goli i Muriqit

  Panorama
  723 views
 • 0:49

  Kristiano Ronaldo Kine

  Panorama
  359 views
 • 0:56

  Benaser

  Panorama
  626 views
 • 0:10

  Nora Istrefi

  InfoKosova
  47 views
 • 0:16

  Ibra - El Munir

  Panorama
  306 views
 • 0:17

  aksident

  InfoKosova
  522 views