1. Duke shkrirë akullin në Gjirokastër

JOQ Albania
6.1K views
Published on Jan 9, 2019
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:11

  Goli i katër i PRESTIGE

  Panorama
  21 views
 • 0:29

  Goli i dyte i PRESTIGE

  Panorama
  146 views
 • 1:55

  Pamje të rënda, brenda banesës ku u mbajt për 15 muaj e vdekur Anisa Josifi

  NOA
  1.1K views
 • 0:12

  Pamje që të therin në shpirt, i moshuari i pastrehë ushqehet në koshat e plehrave

  JOQ Albania
  654 views
 • 0:21

  Goli i Bytyçit 1-1 ATS

  Panorama
  182 views
 • 0:39

  Goli i Shimës, 1-0 PRESTIGE

  Panorama
  142 views
 • 0:34

  Të ankoruara në port, përplasen dy tragete në Durrës

  JOQ Albania
  1.8K views
 • 1:59

  Kartoni i kuq i Keidi Bares

  Panorama
  1.7K views
 • 1:51

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  166 views
 • 2:26

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  321 views
 • 0:34

  Sot një femër e bukur dhe plot klas/ Kur Samanta konkuronte në "Ethet e së Premtes"

  NOA
  428 views
 • 3:26

  Artan Mërgjyshi deklarata pas ndeshjes

  Panorama
  2 views
 • 3:44

  Ilir Gjyla deklarata

  Panorama
  0 views
 • 5:11

  Koço Kokdhima deklarata pas ndeshjes

  Panorama
  3 views