Dy golat e “çmendur” të Shaqirit, komentatori shqiptar ia plas të qarës live

JOQ Albania
33.8K views
Published on Dec 16, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:06

  Biseda mes Orsato dhe Kristante

  Panorama
  42 views
 • 0:34

  Dueli Ngo-Ivanovic

  Panorama
  295 views
 • 0:49

  Penalltia e humbur nga Roma

  Panorama
  793 views
 • 0:12

  Goli i Ken

  Panorama
  1.8K views
 • 0:39

  Udhezimet per Aleksin

  Panorama
  77 views
 • 0:35

  Qirko shpeton porten nga Behiratce

  Panorama
  287 views
 • 0:14

  Goli i Limajt

  Panorama
  1.5K views
 • 0:18

  Rasti i Romës

  Panorama
  521 views
 • 0:25

  Goli i Totre

  Panorama
  849 views
 • 0:17

  Autogoli i Najdovskit

  Panorama
  610 views
 • 0:18

  Rasti i Viles

  Panorama
  152 views
 • 0:28

  Rasti i Xhixhes

  Panorama
  222 views
 • 0:16

  Goli i Ivanovic

  Panorama
  879 views
 • 0:28

  Goli I Xhixhes

  Panorama
  1.8K views