Nuk hapet Parashuta

Gazeta Online
54 views
Published on May 22, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:22

  Goli i dytë i Laçit

  Panorama
  562 views
 • 1:17

  Rasti i Gadit

  Panorama
  237 views
 • 0:36

  Rasti i Gadit

  Panorama
  109 views
 • 0:30

  Kacafytja e Telushit me Elvi Berishën

  Panorama
  550 views
 • 1:31

  Momentet e tensionit në fushë

  Panorama
  299 views
 • 1:08

  Pretendimi për penallti i Egnatias

  Panorama
  239 views
 • 0:14

  Goli i Zarubices kundër Kukësit

  Panorama
  358 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Uerdi Mares

  Panorama
  113 views
 • 0:44

  Shtylla e Regi Lushkjas

  Panorama
  96 views
 • 0:54

  Goli i Edi Bashës ndaj Lacit

  Panorama
  396 views
 • 0:37

  Rasti i humbur nga Bismark

  Panorama
  127 views
 • 0:28

  Rasti i artë i Taipit

  Panorama
  115 views
 • 1:12

  dueli i Mensah dhe Kacbufi

  Panorama
  83 views
 • 0:9

  Tentativa e rrezikshme e Guindos

  Panorama
  59 views
 • 0:27

  Goditja me kokë e Kacbufit

  Panorama
  100 views