Drejtpeerdrejt nga Komisioni i Edukimit dhe Mjetet e Informimit Publik.mp4

SYRI.net
164 views
Published on May 22, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:9

  Goli i anuluar i Shtubinës

  Panorama
  43 views
 • 0:08

  ALKETA VEJSIU

  InfoKosova
  1 views
 • 0:12

  Momenti i goditjes së Vangjelit

  Panorama
  166 views
 • 1:01

  gol shehhu

  Panorama
  404 views
 • 0:9

  Tjetër pritje e Selmanit

  Panorama
  93 views
 • 0:36

  gol mensah

  Panorama
  371 views
 • 1:17

  Tension në Laç

  Panorama
  412 views
 • 1:26

  Penallti për Skënderbeun

  Panorama
  65 views
 • 0:32

  Selmani i pret penalltinë Bregut

  Panorama
  235 views
 • 0:12

  Fluturimi i Selmanit

  Panorama
  68 views
 • 0:28

  Milinkovicc-Savicc

  Panorama
  375 views
 • 0:24

  Gjuajtja e Dejvi Bregut nga dënimi

  Panorama
  47 views
 • 0:15

  Gjuatja e Radas nga goditja e dënimit

  Panorama
  42 views
 • 0:08

  Patrik Bardhi rast

  Panorama
  69 views
 • 0:08

  Gjuajtja e Ditës

  Panorama
  71 views