Një stuhi rëre mbulon gjithë qytetin, në vetëm 10 minuta

NOA
113 views
Published on May 22, 2018
Autoritetet kineze u kërkuan banorëve të kontest së Aksai Kazakh që të mbyllin dyert dhe dritaret dhe të vendosin maska kur të dalin jashtë.
Gjithçka për shkak të një stuhie të fuqishme që goditi këtë të hënë provincën veriperëndimore të Gansu

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:54

  Besnik Jonida Dasmsa 1

  InfoKosova
  0 views
 • 0:54

  Besnik Jonida Dasmsa 2

  InfoKosova
  0 views
 • 0:08

  Pritja e Stazhillës

  Panorama
  100 views
 • 1:58

  gol murataj 2-1

  Panorama
  525 views
 • 0:9

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  74 views
 • 0:9

  Gjuajtja e Trashit

  Panorama
  119 views
 • 0:12

  hidi rroca

  Panorama
  182 views
 • 0:13

  milot ledri

  InfoKosova
  106 views
 • 0:07

  pretendim per prekje me dore

  Panorama
  185 views
 • 0:56

  hidi

  Panorama
  201 views
 • 0:55

  Goli i Lacit

  Panorama
  709 views
 • 0:13

  Gafa e anesorit

  Panorama
  349 views
 • 0:21

  goli ofside bici

  Panorama
  280 views
 • 0:06

  Rasti i arte i Lacit

  Panorama
  411 views
 • 0:28

  goditja e guindo

  Panorama
  601 views