Trafiku i kanabisit, makinat e policise dhe te trafikanteve bien ne lume gjatë ndjekjes

Portali Lajme News
70 views
Published on May 21, 2018
Trafiku i kanabisit, makinat e policise dhe te trafikanteve bien ne lume gjatë ndjekjes

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:22

  Goli i dytë i Laçit

  Panorama
  653 views
 • 1:17

  Rasti i Gadit

  Panorama
  278 views
 • 0:36

  Rasti i Gadit

  Panorama
  137 views
 • 0:30

  Kacafytja e Telushit me Elvi Berishën

  Panorama
  661 views
 • 1:31

  Momentet e tensionit në fushë

  Panorama
  336 views
 • 1:08

  Pretendimi për penallti i Egnatias

  Panorama
  274 views
 • 0:14

  Goli i Zarubices kundër Kukësit

  Panorama
  403 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Uerdi Mares

  Panorama
  129 views
 • 0:44

  Shtylla e Regi Lushkjas

  Panorama
  108 views
 • 0:54

  Goli i Edi Bashës ndaj Lacit

  Panorama
  434 views
 • 0:37

  Rasti i humbur nga Bismark

  Panorama
  136 views
 • 0:28

  Rasti i artë i Taipit

  Panorama
  129 views
 • 1:12

  dueli i Mensah dhe Kacbufi

  Panorama
  89 views
 • 0:9

  Tentativa e rrezikshme e Guindos

  Panorama
  81 views
 • 0:27

  Goditja me kokë e Kacbufit

  Panorama
  106 views