Po konsumove alkool, vendin e ke në… Mesazh i policisë për shoferët

NOA
54 views
Published on May 20, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 3:52

  Shkelqim Muca deklarata e plotë

  Panorama
  0 views
 • 0:19

  Kale zevendesimi

  Panorama
  863 views
 • 0:53

  Kartoni i kuq

  Panorama
  225 views
 • 0:47

  Goli i tretë

  Panorama
  321 views
 • 0:43

  Goli i dyte i Jang Bojs

  Panorama
  475 views
 • 0:13

  goli i jang bojsit

  Panorama
  997 views
 • 0:52

  Goditja e denimit

  Panorama
  341 views
 • 0:9

  Rasti i humbur i Oto Xhon

  Panorama
  190 views
 • 0:14

  Tentativa e Kale

  Panorama
  372 views
 • 0:20

  Rasti i Jang Bojs

  Panorama
  270 views
 • 0:08

  TIRANA STADIUM

  Panorama
  419 views
 • 0:06

  Osmani dhe Grenti

  Panorama
  95 views
 • 0:12

  Halili mbledhje

  Panorama
  110 views
 • 0:06

  Tirana disa ore para ndeshjes

  Panorama
  935 views
 • 0:06

  S4MM martohet ne ceremoni private

  News31
  80 views