Iva Aliko..., shkon lakuriq te Arjan Çani!

Gazeta Online
298 views
Published on May 19, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:13

  Goli i fitores nga Ikardi

  Panorama
  686 views
 • 0:42

  Rasti i Kalulu dhe pritja e Sheznit

  Panorama
  644 views
 • 1:02

  Goli i Rebiç

  Panorama
  1.0K views
 • 0:08

  penalltia e Nejmar

  Panorama
  328 views
 • 0:31

  Sherri i Dibalës me Tonalin

  Panorama
  592 views
 • 0:17

  Goli i Paketës

  Panorama
  587 views
 • 0:34

  Rasti i Rabiot

  Panorama
  295 views
 • 0:59

  goli i barazimit të Espanjolit

  Panorama
  1.6K views
 • 0:46

  Traversa e Mesit me goditje dënimi

  Panorama
  929 views
 • 0:12

  Rasti i Mesit

  Panorama
  850 views
 • 0:27

  Goli i tretë i Osijekut ndaj Goricës

  Panorama
  0 views
 • 0:32

  Gjuajtja e Dibales

  Panorama
  805 views
 • 0:11

  Gjuajtja e Shaqirit

  Panorama
  701 views
 • 0:05

  Gjuajtja e Mesit me Lionin

  Panorama
  453 views
 • 0:48

  Goli i dytë i Dakut me Osijekun

  Panorama
  895 views