Krimineli i zhveshur lakuriq u hodh nga dritarja, po ndiqej nga forcat e antidrogës

NOA
363 views
Published on May 18, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:04

  Gjesti i turpshem i Zanilos ndaj tifozeve te Lacios

  Panorama
  338 views
 • 0:07

  Goli i Fatit me Barcelonen

  Panorama
  203 views
 • 0:07

  Traversa e Filipovic

  Panorama
  457 views
 • 0:26

  Goli i Rrapajt

  Panorama
  1.8K views
 • 0:26

  Largimi I Adilit

  Panorama
  155 views
 • 0:17

  Kunderuslmi dhe gjuajtja e Latifit

  Panorama
  360 views
 • 0:23

  Nderhyrja e VAR per Latifin

  Panorama
  359 views
 • 0:46

  Nderhyrja e Alban Hoxhes ndaj Da Silva

  Panorama
  318 views
 • 0:25

  Goditja e denimit e Latifit

  Panorama
  5 views
 • 0:13

  Godfitja e denimit e Kaces

  Panorama
  419 views
 • 3:08

  Ndodhite pas derbit Lacio-Roma

  Panorama
  1.3K views
 • 0:14

  Rasti i Zhunior

  Panorama
  306 views
 • 0:23

  Goli i Da Silva

  Panorama
  2.1K views
 • 0:13

  Rasti i tjeter i Imobiles

  Panorama
  141 views
 • 0:21

  Rasti i Imobiles

  Panorama
  168 views