Studentja në spital, roboti tërheq diplomën e saj

NOA
22 views
Published on May 18, 2018
Cynthia Pettway, një studente amerikane në Alabama, nuk mundi të merrte pjesë në ceremoninë e diplomimit të saj, por në ndihmë i erdhi teknologjia.
Ajo u zëvendësua në skenë nga një robot, të cilit i ishte instaluar një ipad, ku shihej fytyra e Cynthia.
Sistemi është fryt i një programi bashkëpunimi mes spitalit ‘USA Children's and Women's Hospital’ dhe ‘Mobile County Public School System’, organizatë që drejton shkollën që ndjek vajza.
Në sajë të kësaj risie, Cynthia mundi të marrë pjesë në të gjithë ceremoninë, duke ndjekur gjithçka nga spitali ku ndodhej e shtruar.

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:08

  Fiona Gllavica

  InfoKosova
  159 views
 • 0:47

  Franko Lerda - Ceshtja Trashi

  Panorama
  1.3K views
 • 0:52

  gol karabaku 2-0

  Panorama
  468 views
 • 0:29

  Rasti i Karabak

  Panorama
  339 views
 • 0:56

  Rast i artë i Solomon

  Panorama
  719 views
 • 0:25

  Rasti i Solomon

  Panorama
  402 views
 • 1:08

  gol karabaku 1-0 ozobic

  Panorama
  658 views
 • 0:05

  Goditja e dënimit për Partizanin

  Panorama
  359 views
 • 0:08

  Mino Raiola

  Panorama
  769 views
 • 0:34

  goditja e Cinarit

  Panorama
  371 views
 • 0:25

  Rasti i artë i Karabakut

  Panorama
  232 views
 • 0:16

  Brazil

  Panorama
  1.1K views
 • 1:00

  Afërdita

  InfoKosova
  273 views
 • 0:13

  gJUAJTJ E CINARIT

  Panorama
  357 views
 • 0:16

  Çifti me pushime në Sarandë bën seks në ballkon, pushuesit shohin gjithçka

  NOA
  27.3K views