Ky është fermeri që ka tumorin 5 kg në supe

InfoKosova
658 views
Published on May 17, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:04

  Gjesti i turpshem i Zanilos ndaj tifozeve te Lacios

  Panorama
  326 views
 • 0:07

  Goli i Fatit me Barcelonen

  Panorama
  188 views
 • 0:07

  Traversa e Filipovic

  Panorama
  453 views
 • 0:26

  Goli i Rrapajt

  Panorama
  1.8K views
 • 0:26

  Largimi I Adilit

  Panorama
  152 views
 • 0:17

  Kunderuslmi dhe gjuajtja e Latifit

  Panorama
  360 views
 • 0:23

  Nderhyrja e VAR per Latifin

  Panorama
  359 views
 • 0:46

  Nderhyrja e Alban Hoxhes ndaj Da Silva

  Panorama
  312 views
 • 0:25

  Goditja e denimit e Latifit

  Panorama
  5 views
 • 0:13

  Godfitja e denimit e Kaces

  Panorama
  418 views
 • 3:08

  Ndodhite pas derbit Lacio-Roma

  Panorama
  1.3K views
 • 0:14

  Rasti i Zhunior

  Panorama
  306 views
 • 0:23

  Goli i Da Silva

  Panorama
  2.1K views
 • 0:13

  Rasti i tjeter i Imobiles

  Panorama
  134 views
 • 0:21

  Rasti i Imobiles

  Panorama
  161 views