A ka jetë në Evropë? NASA zbulon gjurmë gjigante të UJIT

Ikub AL
0 views
Published on May 15, 2018
Shkencëtarët kanë paraqitur dëshmi të mëtejshme për gjurmët e ujit në sipërfaqen e hënës së Jupiterit, Evropa, duke ngritur shpresat e shenjave të jetës atje.

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:20

  Tentativa e Ferhan Hasanit

  Panorama
  234 views
 • 0:06

  Rasti i humbur nga Jaremçuk

  Panorama
  48 views
 • 0:32

  Traversa e sulmuesit të Holandës

  Panorama
  36 views
 • 0:38

  Goli i dytë i anuluar i Maqedonisë së Veriut

  Panorama
  88 views
 • 1:20

  Momenti i largimit të Pandev dhe debutimi i Ferhan Hasanit

  Panorama
  1.3K views
 • 0:27

  Gjuajta e Enis Bardhit

  Panorama
  63 views
 • 0:59

  Goli i trete i Holandës

  Panorama
  133 views
 • 0:46

  Goli i dyte i Holandës

  Panorama
  148 views
 • 0:15

  Rasti i artë i humbur nga Arnautoviç

  Panorama
  491 views
 • 0:43

  Tentativa e Musliut me kokë

  Panorama
  71 views
 • 0:16

  Rasti i humbur nga Laimer

  Panorama
  22 views
 • 0:04

  Rasti i Holandës për të shënuar golin e dytë

  Panorama
  110 views
 • 0:14

  Rasti i humbur nga Ukraina

  Panorama
  28 views
 • 1:53

  Goli i Memphis Depaj

  Panorama
  241 views
 • 0:51

  Shtylla e Trajkovskit

  Panorama
  150 views