Djali i Alban Dudushit dhe Bietës mbush 1 vjeç, pamje nga festa

NOA
417 views
Published on May 14, 2018
Djali i Alban Dudushit dhe Bietës mbush 1 vjeç, pamje nga festa

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:13

  goli luftetari

  Panorama
  5 views
 • 0:12

  penallti per luftetarin

  Panorama
  0 views
 • 0:44

  Goli i dyte i Edmond Hoxhës

  Panorama
  4 views
 • 0:04

  luftetari rast

  Panorama
  0 views
 • 0:03

  laci

  Panorama
  0 views
 • 0:33

  Goli i Edmon Hoxhës | Besëlidha-Kastrioti 1-0

  Panorama
  88 views
 • 0:19

  sasuolo goli i dyte

  Panorama
  89 views
 • 0:07

  sasuolo barazim

  Panorama
  62 views
 • 0:07

  ALBERTO GOL

  Panorama
  32 views
 • 0:9

  gjoni traversa

  Panorama
  18 views
 • 0:03

  nuabueze

  Panorama
  35 views
 • 0:19

  goli i trete per lacin

  Panorama
  106 views
 • 0:20

  rast i trete

  Panorama
  29 views