nera fejzullahu

Kosovarja
4 views
Published on May 6, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:22

  Goli i dytë i Laçit

  Panorama
  574 views
 • 1:17

  Rasti i Gadit

  Panorama
  255 views
 • 0:36

  Rasti i Gadit

  Panorama
  122 views
 • 0:30

  Kacafytja e Telushit me Elvi Berishën

  Panorama
  576 views
 • 1:31

  Momentet e tensionit në fushë

  Panorama
  309 views
 • 1:08

  Pretendimi për penallti i Egnatias

  Panorama
  250 views
 • 0:14

  Goli i Zarubices kundër Kukësit

  Panorama
  368 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Uerdi Mares

  Panorama
  118 views
 • 0:44

  Shtylla e Regi Lushkjas

  Panorama
  99 views
 • 0:54

  Goli i Edi Bashës ndaj Lacit

  Panorama
  403 views
 • 0:37

  Rasti i humbur nga Bismark

  Panorama
  129 views
 • 0:28

  Rasti i artë i Taipit

  Panorama
  116 views
 • 1:12

  dueli i Mensah dhe Kacbufi

  Panorama
  84 views
 • 0:9

  Tentativa e rrezikshme e Guindos

  Panorama
  61 views
 • 0:27

  Goditja me kokë e Kacbufit

  Panorama
  102 views