"E përplasi dhe iku, gjynah!", gruaja e aksidentuar dergjet në rrugë

JOQ Albania
2 views
Published on May 5, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:54

  Besnik Jonida Dasmsa 1

  InfoKosova
  0 views
 • 0:54

  Besnik Jonida Dasmsa 2

  InfoKosova
  0 views
 • 0:08

  Pritja e Stazhillës

  Panorama
  153 views
 • 1:58

  gol murataj 2-1

  Panorama
  719 views
 • 0:9

  Pritja e Alban Hoxhës

  Panorama
  101 views
 • 0:9

  Gjuajtja e Trashit

  Panorama
  146 views
 • 0:12

  hidi rroca

  Panorama
  222 views
 • 0:13

  milot ledri

  InfoKosova
  124 views
 • 0:07

  pretendim per prekje me dore

  Panorama
  221 views
 • 0:56

  hidi

  Panorama
  240 views
 • 0:55

  Goli i Lacit

  Panorama
  820 views
 • 0:13

  Gafa e anesorit

  Panorama
  399 views
 • 0:21

  goli ofside bici

  Panorama
  314 views
 • 0:06

  Rasti i arte i Lacit

  Panorama
  436 views
 • 0:28

  goditja e guindo

  Panorama
  636 views