E bënë Drilonin për një lek, “Jam Nana” del live dhe zbulon të vërtetën

JOQ Albania
0 views
Published on May 5, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:30

  Vodhi paratë dhe celularët në një dyqan në Tiranë, shihni pamjet si veproi

  NOA
  193 views
 • 0:19

  Në mes të trafikut tigri hidhet drejt dhe në rrugë nga makina

  InfoKosova
  61 views
 • 3:10

  Filmon formimin e tornados vetëm në disa metra distancë

  InfoKosova
  22 views
 • 0:27

  Goli i dyte

  Panorama
  748 views
 • 0:18

  Goli me roveshate

  Panorama
  1.3K views
 • 0:16

  Shkurtaj rast

  Panorama
  14 views
 • 0:22

  Gjuajtja e Limajt

  Panorama
  334 views
 • 0:45

  Goli i Debrecenit

  Panorama
  790 views
 • 0:38

  sabag 1-0

  Panorama
  706 views
 • 0:28

  Rasti fantastik i Ethemit

  Panorama
  359 views
 • 0:11

  Gjuajtja e Varga

  Panorama
  186 views
 • 0:12

  pretendim per penallti shehu

  Panorama
  252 views
 • 0:21

  Rasti i Rrocës

  Panorama
  306 views
 • 0:17

  sulm

  Panorama
  3 views
 • 0:26

  Traversa e Debrecenit

  Panorama
  292 views