Ishte duke fjetur, punëtorit i bie pllaka e betonit në kokë

NOA
0 views
Published on May 2, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:13

  Goli i fitores nga Ikardi

  Panorama
  670 views
 • 0:42

  Rasti i Kalulu dhe pritja e Sheznit

  Panorama
  636 views
 • 1:02

  Goli i Rebiç

  Panorama
  1.0K views
 • 0:08

  penalltia e Nejmar

  Panorama
  324 views
 • 0:31

  Sherri i Dibalës me Tonalin

  Panorama
  586 views
 • 0:17

  Goli i Paketës

  Panorama
  580 views
 • 0:34

  Rasti i Rabiot

  Panorama
  289 views
 • 0:59

  goli i barazimit të Espanjolit

  Panorama
  1.6K views
 • 0:46

  Traversa e Mesit me goditje dënimi

  Panorama
  926 views
 • 0:12

  Rasti i Mesit

  Panorama
  847 views
 • 0:27

  Goli i tretë i Osijekut ndaj Goricës

  Panorama
  0 views
 • 0:32

  Gjuajtja e Dibales

  Panorama
  802 views
 • 0:11

  Gjuajtja e Shaqirit

  Panorama
  701 views
 • 0:05

  Gjuajtja e Mesit me Lionin

  Panorama
  451 views
 • 0:48

  Goli i dytë i Dakut me Osijekun

  Panorama
  891 views