Fle me gruan, zgjohet me vjehrrën!

Ikub AL
0 views
Published on Apr 30, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:30

  Rasti i artë i Dilaver

  Panorama
  52 views
 • 0:27

  Pritja e Isli Hidit

  Panorama
  72 views
 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  579 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  176 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  247 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  528 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  530 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  192 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  795 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  301 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  646 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  195 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  344 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  238 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  389 views