arbitri

SYRI.net
0 views
Published on Apr 30, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 2:52

  “Të punosh një jetë dhe të mos marrësh atë që të takon”, Rama sjell historinë e gruas që gjeti zgjidhje

  NOA
  16 views
 • 0:20

  Goli i Cikalleshit

  SHQIPERIA IME
  458 views
 • 0:20

  Cikalleshi Gol

  Panorama
  3.5K views
 • 0:14

  Cikalleshi gol

  Panorama
  29 views
 • 0:17

  Cikalleshi gol

  Panorama
  17 views
 • 1:28

  Qeni shqiptar nuk u bindet Vuçiçit dhe Putinit

  TetovaPress
  38 views
 • 0:40

  Ronaldo mbi piste

  Panorama
  335 views
 • 0:10

  rast

  Panorama
  376 views
 • 0:12

  Kamara

  Panorama
  267 views
 • 1:39

  Aplikimet për karta identiteti, Veliaj: Shtojmë sportelet për të shmangur radhët

  Scan Televizion
  6 views
 • 1:50

  “Tërhiqni ligjet e Censurës” -7 organizata, kërkesë Ramës: Cenojnë demokracinë, hap pas për integrimin

  Scan Televizion
  0 views
 • 2:01

  Shitja e Telekom Albania, Muçaj: Të ofrohet garanci për punonjësit, kontratë kolektive

  Scan Televizion
  175 views
 • 2:12

  Pronësia “pikë e dobët” - Negociatat me BE/Ruçi: Çështje problematike, në fokus për zgjidhje

  Scan Televizion
  0 views
 • 2:10

  Pakti për Universitetin, Shahini: Përfitues nga tarifat, 90 mijë studentë

  Scan Televizion
  2 views
 • 1:15

  Lidershipi në tregun e naftës, IEA: SHBA do fuqizojë pozitën si prodhuesi kryesor në 2019

  Scan Televizion
  2 views