Sulmi me 10 të vdekur në Kanada

NOA
0 views
Published on Apr 24, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  353 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  107 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  165 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  378 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  390 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  137 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  638 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  257 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  553 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  157 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  317 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  175 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  348 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  388 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.5K views