Nikaragua, gazetari vritet në transmetim të drejtpërdrejtë

InfoKosova
0 views
Published on Apr 22, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:16

  Penalltia dhe goli i Suarez

  Panorama
  667 views
 • 1:12

  Goli i dytë i Sherifit

  Panorama
  1.7K views
 • 0:16

  Goli i Grizman

  Panorama
  560 views
 • 0:22

  Goli i Firmino

  Panorama
  12 views
 • 1:31

  Goli i Mesit

  Panorama
  3.6K views
 • 0:22

  Goli i Taremi

  Panorama
  8 views
 • 1:13

  Goli i anuluar i Sherif Tiraspolit

  Panorama
  761 views
 • 0:16

  Rasti i Nejmar

  Panorama
  493 views
 • 1:46

  Goli i barazimit të Realit

  Panorama
  512 views
 • 0:22

  Goli i dyte i Salah

  Panorama
  21 views
 • 0:18

  Goli i Mane

  Panorama
  62 views
 • 0:12

  Goli i Mahle

  Panorama
  139 views
 • 0:22

  Roveshata e Leao

  Panorama
  442 views