Blunt dhe Real ndryshojnë emrin, ja si quhen tani

InfoKosova
0 views
Published on Apr 16, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 5:26

  bandicam 2019-09-22 18-15-24-738

  Panorama
  0 views
 • 0:17

  Rasti i Pusit

  Panorama
  77 views
 • 0:9

  gol haruni 3-3

  Panorama
  270 views
 • 0:24

  Traversa e Gilman Likës

  Panorama
  146 views
 • 0:15

  canka 1-2

  Panorama
  211 views
 • 0:15

  gol nuabueze 2-3

  Panorama
  392 views
 • 0:12

  gol teko 2-2

  Panorama
  320 views
 • 0:24

  gol sukaj penallti 2-1

  Panorama
  582 views
 • 0:11

  xhixha gol 1-1

  Panorama
  375 views
 • 0:30

  Rasti ideal i Vllaznisë

  Panorama
  201 views
 • 0:25

  Rasti i Malotës

  Panorama
  186 views
 • 0:13

  gol pjeshka 0-1

  Panorama
  681 views
 • 0:08

  Dëmet nga tërmetet, shikoni si është shkatërruar banesa në Ndroq

  Panorama
  194 views
 • 0:23

  Dëmet nga tërmetet, shikoni si është shkatërruar banesa në Ndroq

  Panorama
  269 views
 • 0:19

  Mehmeti 1-1

  Panorama
  320 views