I çmendur ky gol i Chamberlain

InfoKosova
0 views
Published on Apr 4, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:23

  Penalltia dhe goli i Gjates

  Panorama
  247 views
 • 0:19

  Perplasja Eze-Qirko

  Panorama
  66 views
 • 0:13

  Rasti i artë i shpërdoruar nga Mensah

  Panorama
  114 views
 • 0:47

  Goli i Eze

  Panorama
  306 views
 • 1:39

  Penalltia dhe goli i Meksit

  Panorama
  310 views
 • 0:12

  Tranversa e Carkanjit

  Panorama
  113 views
 • 0:13

  Goli i Ibraimit

  Panorama
  587 views
 • 0:08

  Rasti i Mehmetllarit

  Panorama
  241 views
 • 0:23

  Goli i Stojanovic

  Panorama
  517 views
 • 0:19

  Goli i Mekeni

  Panorama
  142 views
 • 0:10

  Pretendimi per penallti

  Panorama
  308 views
 • 0:19

  Goli i Ramadanit

  Panorama
  154 views
 • 0:11

  Rasti i Mensah

  Panorama
  337 views
 • 0:19

  Goli i Artur

  Panorama
  377 views
 • 0:16

  I gjakosur dhe “KO” që në raundin e dytë, MekGregor “gjunjëzohet” para Poirier

  Panorama
  4.5K views