Momente ankthi, këngëtarja e njohur rrëzohet nga skena dhe merret me barelë

NOA
0 views
Published on Apr 4, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:52

  Revolta e gazetarit

  Panorama
  793 views
 • 0:12

  WhatsApp Video 2019-03-18 at 16.34.45

  JOQ Albania
  143 views
 • 0:11

  Tifozët shqiptarë tallen me Braçen, i dedikojnë disa vargje nga shkallët e San Siros

  InfoKosova
  38 views
 • 0:25

  video-1552917880

  JOQ Albania
  397 views
 • 0:11

  Tifozet

  SHQIPERIA IME
  264 views
 • 1:56

  “Rebelët” e Brexit kthehen te May, Rees-Mogg: Marrëveshja e saj, më mirë se qëndrimi në BE

  Scan Televizion
  2 views
 • 1:22

  Tenderët, masa për 23 anëtarë komisionesh - APP, hetim administrativ: Shkelje me fondin limit dhe konfliktin e interesit

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:51

  Tarifat e reja roaming me Kosovën - Ulen në 15 qershor, hiqen plotësisht në 2020 ose 2021

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:28

  Rregulla strikte për tregjet e kapitalit - Financat hartojnë projektligjin me 378 nene

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:06

  Mjekësia redukton kuotat - 10% më pak studentë në Stomatologji dhe Fizioterapi

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:9

  Klinikat në “sitë” - Ligji i ri: Pas licencimit do të kalojnë në proces akreditimi

  Scan Televizion
  6 views
 • 1:30

  Ekonomia “me sy nga qielli” - Energjia elektrike “përmbys” bilancin tregtar

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:12

  “Detyra shtëpie” për ujin -Kuvendi, rezolutë për ERRU: Kujdes kur rrisni tarifat!

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:02

  Tregtia neto e Bashkimit Europian - Rritet suficiti me Shtetet e Bashkuara, zgjerohet hendeku me Kinën

  Scan Televizion
  2 views
 • 1:08

  Taksa e sheshtë në Itali - Vlerësohet një kosto prej 59 mld euro. Salvini flet për 12-15 mld

  Scan Televizion
  1 views