Flamur Noka qëllon dhe kap për fyti efektivin e policisë në dyert e gjykatës

JOQ Albania
1 views
Published on Apr 4, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:17

  Rasti i Pusit

  Panorama
  56 views
 • 0:9

  gol haruni 3-3

  Panorama
  242 views
 • 0:24

  Traversa e Gilman Likës

  Panorama
  117 views
 • 0:15

  canka 1-2

  Panorama
  171 views
 • 0:15

  gol nuabueze 2-3

  Panorama
  352 views
 • 0:12

  gol teko 2-2

  Panorama
  283 views
 • 0:24

  gol sukaj penallti 2-1

  Panorama
  544 views
 • 0:11

  xhixha gol 1-1

  Panorama
  349 views
 • 0:30

  Rasti ideal i Vllaznisë

  Panorama
  182 views
 • 0:25

  Rasti i Malotës

  Panorama
  167 views
 • 0:13

  gol pjeshka 0-1

  Panorama
  653 views
 • 0:08

  Dëmet nga tërmetet, shikoni si është shkatërruar banesa në Ndroq

  Panorama
  184 views
 • 0:23

  Dëmet nga tërmetet, shikoni si është shkatërruar banesa në Ndroq

  Panorama
  253 views
 • 0:19

  Mehmeti 1-1

  Panorama
  296 views
 • 0:08

  Gjuajtja e Likës

  Panorama
  173 views