U bë viktimë e mahisë së vet: Urinoi në butona, bllokoi ashensorin dhe mbeti i përlyer

InfoKosova
0 views
Published on Feb 27, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  10 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  161 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  113 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  216 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  109 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  227 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  417 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  61 views
 • 0:24

  Goli i parregullt i Kabral me finte

  Panorama
  499 views
 • 0:22

  Shtylla e Zhegrovës

  Panorama
  190 views
 • 0:16

  Policia largon tifozet e Bazelit nga stadiumi

  Panorama
  495 views
 • 0:21

  Gjuajtja me kokë e Muratajt

  Panorama
  230 views
 • 0:49

  Goli i Emir Sahitit

  Panorama
  388 views