Ndodh në Tiranë/ Gruaja mësyn plakun me dërrasë kokës për një arsye të dhimbshme

JOQ Albania
4 views
Published on Feb 25, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:15

  Rasti i Latifit

  Panorama
  0 views
 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  19 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  171 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  115 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  219 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  113 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  230 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  418 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  63 views
 • 0:24

  Goli i parregullt i Kabral me finte

  Panorama
  506 views
 • 0:22

  Shtylla e Zhegrovës

  Panorama
  192 views
 • 0:16

  Policia largon tifozet e Bazelit nga stadiumi

  Panorama
  497 views
 • 0:21

  Gjuajtja me kokë e Muratajt

  Panorama
  232 views