Kalimtarja i kundërvihet ngacmuesit: Ngjarja bëhet virale dhe ai dënohet me tre vjet burg

InfoKosova
0 views
Published on Feb 20, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:51

  Momente ankthi në stadiumin e Vlorës, një tifoz pëson atak kardiak

  NOA
  65 views
 • 0:29

  Arbër Zeneli i pandalshëm

  SHQIPERIA IME
  271 views
 • 1:49

  Ajo nuk donte, prezantuesi e puth live në gjoks

  NOA
  10 views
 • 0:18

  Aksident te Mali i Robit

  JOQ Albania
  1.8K views
 • 0:57

  gol kobinah

  Panorama
  782 views
 • 0:21

  Goli i Mustës

  Panorama
  440 views
 • 0:45

  Goli i Skënderbeut

  Panorama
  2.2K views
 • 0:22

  pretendimi i ngo

  Panorama
  370 views
 • 0:28

  tifozet shishe anesorit

  Panorama
  160 views
 • 0:07

  Rast Pervan

  Panorama
  334 views
 • 0:36

  rasti i Greces

  Panorama
  196 views
 • 1:05

  Goli i Ribajt

  Panorama
  463 views
 • 0:08

  Prekja e topit me dorë

  Panorama
  298 views
 • 0:58

  ambasadoret

  InfoKosova
  1 views
 • 0:16

  Basha te kuq

  Panorama
  301 views