Besa Kallaku Itali

SYRI.net
0 views
Published on Feb 19, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  0 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  150 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  112 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  211 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  107 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  225 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  413 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  61 views
 • 0:24

  Goli i parregullt i Kabral me finte

  Panorama
  497 views
 • 0:22

  Shtylla e Zhegrovës

  Panorama
  184 views
 • 0:16

  Policia largon tifozet e Bazelit nga stadiumi

  Panorama
  493 views
 • 0:21

  Gjuajtja me kokë e Muratajt

  Panorama
  229 views
 • 0:49

  Goli i Emir Sahitit

  Panorama
  388 views