Shikoni se çfarë i bëri Rita Ledrit mbrëmë

Kosovarja
0 views
Published on Feb 18, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  128 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  106 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  194 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  103 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  210 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  404 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  60 views
 • 0:24

  Goli i parregullt i Kabral me finte

  Panorama
  485 views
 • 0:22

  Shtylla e Zhegrovës

  Panorama
  184 views
 • 0:16

  Policia largon tifozet e Bazelit nga stadiumi

  Panorama
  487 views
 • 0:21

  Gjuajtja me kokë e Muratajt

  Panorama
  228 views
 • 0:49

  Goli i Emir Sahitit

  Panorama
  381 views
 • 0:06

  Çudira në Kampionatin Meksikan, momenti epik kur lojtarët shtyjnë kundërshtarin dhe e hedhin në kanal

  JOQ Albania
  5.6K views