Ministri qe nuk di anglisht

SYRI.net
11 views
Published on Feb 18, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:44

  Rasti i Zhunior

  Panorama
  33 views
 • 0:10

  Pasimi i keq i Guindos

  Panorama
  84 views
 • 0:15

  Gjuajtja e Latifit me koke

  Panorama
  97 views
 • 0:26

  Dy gjuajtjet e Guindos

  Panorama
  175 views
 • 0:15

  Rasti i Latifit

  Panorama
  165 views
 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  162 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  267 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  141 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  283 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  137 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  289 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  440 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  69 views