Bizhuterite e Mbretereshes Elisabet

SYRI.net
0 views
Published on Feb 18, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:15

  Gjuajtja e Latifit me koke

  Panorama
  0 views
 • 0:26

  Dy gjuajtjet e Guindos

  Panorama
  49 views
 • 0:15

  Rasti i Latifit

  Panorama
  80 views
 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  90 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  218 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  132 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  244 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  124 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  257 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  427 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  67 views
 • 0:24

  Goli i parregullt i Kabral me finte

  Panorama
  530 views
 • 0:22

  Shtylla e Zhegrovës

  Panorama
  204 views