Geti dhe Marina

Kosovarja
0 views
Published on Feb 14, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:51

  Momente ankthi në stadiumin e Vlorës, një tifoz pëson atak kardiak

  NOA
  78 views
 • 0:29

  Arbër Zeneli i pandalshëm

  SHQIPERIA IME
  332 views
 • 1:49

  Ajo nuk donte, prezantuesi e puth live në gjoks

  NOA
  384 views
 • 0:18

  Aksident te Mali i Robit

  JOQ Albania
  2.0K views
 • 0:57

  gol kobinah

  Panorama
  811 views
 • 0:21

  Goli i Mustës

  Panorama
  464 views
 • 0:45

  Goli i Skënderbeut

  Panorama
  2.4K views
 • 0:22

  pretendimi i ngo

  Panorama
  377 views
 • 0:28

  tifozet shishe anesorit

  Panorama
  162 views
 • 0:07

  Rast Pervan

  Panorama
  346 views
 • 0:36

  rasti i Greces

  Panorama
  201 views
 • 1:05

  Goli i Ribajt

  Panorama
  473 views
 • 0:08

  Prekja e topit me dorë

  Panorama
  300 views
 • 0:58

  ambasadoret

  InfoKosova
  1 views
 • 0:16

  Basha te kuq

  Panorama
  312 views