Shoferi humb kontrollin mbi timonin dhe “niset” drejt këmbësorit, trotuari ia shpëton jetën

InfoKosova
0 views
Published on Feb 14, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:07

  Për pak e perplasi në vijat e bardha, gruaja nokauton me shqelm burrin

  SHQIPERIA IME
  2.0K views
 • 1:34

  A do mjaftojë fjalimi i Macron? Presidenti pritet të premtojë ndryshime përballë “katastrofës ekonomike”

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:21

  Zero luftë ndaj kequshqyerjes - Raporti 2018, jo progres në objektivat globale dhe as plan masash nga qeveria

  Scan Televizion
  3 views
 • 1:13

  basel video

  Panorama
  196 views
 • 1:29

  Studentët vijojnë protestën -“Askush nuk do të na përçajë, jemi të vendosur për kërkesat tona “

  Scan Televizion
  0 views
 • 2:19

  Studentët “bojkotojnë” kryeministrin, Rama: Kërkesat nuk zgjidhen pa dialog, tarifat nuk i rritëm ne

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:32

  Sistemi bankar me fitim - 15.4 miliardë lekë për 10-mujorin

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:22

  Obligacionet private, Credins Bank me emetimin e radhës

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:21

  Nafta ndryshon minimalisht-Tregu gjenden nën presion për shkak të kërkesës së ulët

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:59

  Koncesione “me shumicë” - Në 5 vjet janë nënshkruar mbi 70 kontrata koncesioni dhe PPP

  Scan Televizion
  2 views
 • 1:41

  Investime për periferinë - Veliaj: Shkrirja e komunave, kurseu para

  Scan Televizion
  5 views
 • 1:11

  Importet do sigurojnë dimrin - Raporti për 2018/2019: Projektohet mjaftueshmëri energjetike

  Scan Televizion
  3 views
 • 1:24

  Ekonomia britanike humbet vrull, dalja pa marrëveshje nga Europa shqetëson bizneset

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:46

  Britania mund të revokojë Brexit -Gjykata e BE jep lajmin 1 ditë përpara votimit kritik në parlament

  Scan Televizion
  0 views