Barist me emër në Itali, 20-vjeçari shqiptar lë policinë pa mend

JOQ Albania
0 views
Published on Feb 13, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:15

  Gjuajtja e Latifit me koke

  Panorama
  8 views
 • 0:26

  Dy gjuajtjet e Guindos

  Panorama
  65 views
 • 0:15

  Rasti i Latifit

  Panorama
  84 views
 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  96 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  223 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  133 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  248 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  125 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  263 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  427 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  67 views
 • 0:24

  Goli i parregullt i Kabral me finte

  Panorama
  533 views
 • 0:22

  Shtylla e Zhegrovës

  Panorama
  205 views