alketa

Kosovarja
0 views
Published on Feb 9, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:26

  Dy gjuajtjet e Guindos

  Panorama
  0 views
 • 0:15

  Rasti i Latifit

  Panorama
  48 views
 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  71 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  200 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  122 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  234 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  120 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  250 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  422 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  66 views
 • 0:24

  Goli i parregullt i Kabral me finte

  Panorama
  523 views
 • 0:22

  Shtylla e Zhegrovës

  Panorama
  200 views