Rama jep lajmin e mirë: Kjo ndërtesë e harruar e Tiranës po transformohet

Lajmifundit
0 views
Published on Feb 7, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:44

  Rasti i Zhunior

  Panorama
  53 views
 • 0:10

  Pasimi i keq i Guindos

  Panorama
  98 views
 • 0:15

  Gjuajtja e Latifit me koke

  Panorama
  97 views
 • 0:26

  Dy gjuajtjet e Guindos

  Panorama
  181 views
 • 0:15

  Rasti i Latifit

  Panorama
  172 views
 • 0:56

  Rasti i artë i Zhuniorit

  Panorama
  168 views
 • 0:35

  Goli i Shcepiovic

  Panorama
  273 views
 • 0:21

  Gjuajtja e Guindo

  Panorama
  92 views
 • 1:26

  Goli me kokë i Kuintilës

  Panorama
  142 views
 • 0:21

  Pritja e Alen Sherrit

  Panorama
  285 views
 • 0:25

  Shpërthimi i Mazrekajt në krah

  Panorama
  139 views
 • 0:18

  Rasti i Malotes

  Panorama
  296 views
 • 1:14

  Goli i Stoker kunder Partizanit

  Panorama
  441 views
 • 0:14

  Pozicioni jashtë loje i Kabral dhe pritja e Hoxhës

  Panorama
  69 views