Cavani nuk pason për Neymar

SYRI.net
0 views
Published on Feb 4, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:47

  Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale pushtohet nga fantazmat, punojnësit alarmojnë policinë

  JOQ Albania
  684 views
 • 1:36

  Moment historik për Eurozonën -BQE përfundon politikat lehtësuese të nisura gjatë krizës

  Scan Televizion
  0 views
 • 2:10

  Studentët “mësyjnë” Parlamentin -“Plotësoni 8 kërkesat, nuk ka dialog!”

  Scan Televizion
  2 views
 • 0:24

  Studentët përshëndesin vendimin e Metës

  Panorama
  173 views
 • 1:16

  Çmimet kthehen në rënie - Investitorët shqetësohet për rezervat e larta të naftës

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:06

  Shqipëria “zëvendëson” Greqinë - Ngjitemi në destinacionin e dytë më të kërkuar të italianëve në “Google”

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:28

  “Lojtari” më i madh i naftës, IEA: Nuk është Arabia Saudite. Influenca e SHBA po rritet!

  Scan Televizion
  1 views
 • 0:21

  Protesta para Kryeministrise

  Panorama
  122 views
 • 0:31

  Nga Parlamenti, studentet drejt Kryeministrise

  Panorama
  7 views
 • 0:06

  Studentet, marshim drejt Kryeministrise

  Panorama
  131 views
 • 2:03

  Optimizëm për transportin ajror, IATA: Rënia e naftës dhe rritja ekonomike do nxisin fitimet e industrisë

  Scan Televizion
  2 views
 • 1:54

  Ndryshimi i buxhetit në arsim, deputetët e PS: S’e lejojnë procedurat ligjore.

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:34

  May i shpëton “rebelëve” - Shkon në Bruksel për ndihmë. Kërkon garanci për çështjen e Irlandës

  Scan Televizion
  1 views
 • 1:53

  Fuqia e studentëve në numra - 45 studentë për 1000 banorë, në BE vetëm 38. Jemi rast unik në kontinent!

  Scan Televizion
  3 views
 • 1:28

  “Dialogu” që bllokon zgjidhjen, Rama: 8 pikat nuk i japin fund problemeve në arsimin e lartë

  Scan Televizion
  0 views