Shqiptari me çekan në dorë thyen kazinonë

InfoKosova
0 views
Published on Jan 18, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:18

  BITRI GOL

  Panorama
  194 views
 • 0:18

  goli i trete i devollit

  Panorama
  323 views
 • 0:20

  goli i dyte devolli

  Panorama
  296 views
 • 0:9

  rast i humbur i devollit

  Panorama
  341 views
 • 0:20

  teqja pritje

  Panorama
  369 views
 • 0:08

  bitri shpeton partizanin

  Panorama
  437 views
 • 0:02

  penallti per partizanin

  Panorama
  611 views
 • 0:07

  PRITJA E PENALLTISE

  Panorama
  810 views
 • 0:08

  gol devolli

  Panorama
  620 views
 • 0:15

  perseritje

  Panorama
  521 views
 • 0:14

  penallti devolli

  Panorama
  524 views
 • 0:12

  BARDHI GOL

  Panorama
  857 views
 • 0:23

  llanaj gol

  Panorama
  664 views
 • 0:17

  Babai i tmerruar futet poshtë tavolinës bashke djalin pas shpërthimit në Bejrut

  NOA
  347 views
 • 0:01

  ‘Dashuritë’, Jonida Maliqi ndan këtë video të ëmbël të Danit dhe Arborit nga pushimet

  Panorama
  805 views