Hasianet e kallin ne Londer, kane nje mesazh per te gjithe1

JOQ Albania
52 views
Published on Jan 17, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:9

  rast i humbur i devollit

  Panorama
  136 views
 • 0:20

  teqja pritje

  Panorama
  209 views
 • 0:08

  bitri shpeton partizanin

  Panorama
  251 views
 • 0:02

  penallti per partizanin

  Panorama
  442 views
 • 0:07

  PRITJA E PENALLTISE

  Panorama
  557 views
 • 0:08

  gol devolli

  Panorama
  449 views
 • 0:15

  perseritje

  Panorama
  371 views
 • 0:14

  penallti devolli

  Panorama
  364 views
 • 0:12

  BARDHI GOL

  Panorama
  693 views
 • 0:23

  llanaj gol

  Panorama
  544 views
 • 0:17

  Babai i tmerruar futet poshtë tavolinës bashke djalin pas shpërthimit në Bejrut

  NOA
  320 views
 • 0:01

  ‘Dashuritë’, Jonida Maliqi ndan këtë video të ëmbël të Danit dhe Arborit nga pushimet

  Panorama
  728 views
 • 1:49

  Dhimbje dhe lot! Familjarët tregojnë si e morën vesh lajmin, e motra vajton te dera e spitalit gruan e mbytur në det

  JOQ Albania
  7.0K views
 • 0:9

  IGTV_1

  JOQ Albania
  5 views
 • 2:18

  Stuhia shkatërron bregdetin! Pushuesve u prishen planet, por dy të rinjtë rrezikojnë!

  JOQ Albania
  10.4K views