"Lëvizni more se keni mësim!", zysha bën rezil nxënësit në mes të kafes, ata "s'tunden" nga vendi dhe i kthejnë fjalën

JOQ Albania
0 views
Published on Jan 11, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:20

  Radas përplaset me tifozët

  Panorama
  462 views
 • 0:10

  Goli i Ngo

  Panorama
  875 views
 • 0:26

  Lotët e Memës

  Panorama
  637 views
 • 0:24

  Mara Skënderbeu-Tirana

  Panorama
  13 views
 • 0:16

  Sibo rasti i dytë

  Panorama
  266 views
 • 1:57

  majlinda kelmendi

  InfoKosova
  32 views
 • 1:57

  Majlinda Kelmendi 'mbulohet' në ar

  SHQIPERIA IME
  141 views
 • 0:32

  Ndërhyrja e Maveje

  Panorama
  191 views
 • 0:14

  Pretendimi për penallti

  Panorama
  216 views
 • 3:22

  Ramush Haradinaj

  InfoKosova
  7 views
 • 0:16

  Goli i Sibo

  Panorama
  546 views
 • 0:16

  Gjuajtja e Radas

  Panorama
  4 views
 • 0:58

  Goli i Kobina

  Panorama
  621 views
 • 0:12

  Rasti i Hasanit

  Panorama
  309 views
 • 0:14

  Nora Istrefi

  InfoKosova
  148 views