Dasma përfundon në arenë lufte

NOA
0 views
Published on Jan 9, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 1:25

  Treguesi i OBT, alarmues - Shënon nivelin më të ulët në 9 vite. Paralajmëron Organizata

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:08

  Tendera e korrupsion nga bashkitë - 2018, KLSH: Dëmi 140 milionë dollarë, 36 persona në prokurori

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:04

  Të dhënat personale në rrezik - Dervishi: Institucionet publike dhe bizneset abuzojnë

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:25

  Politika po “djeg” investimet - Crawford: Investitorët të stepur nga destabiliteti

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:33

  Performanca e HSBC - Banka më e madhe në Europë dështon të arrijë pritshmëritë

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:06

  Nafta, e qëndrueshme - Investitorët presin bisedimet SHBA-Kinë

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:13

  Humbjet e energjisë në rrjet - OST raporton përkeqësim në 2018-ën: Do rriten shpenzimet për t’i mbuluar

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:25

  Honda del jashtë Britanisë -Do zhvendosë prodhimin e “Civic” në Amerikën e Veriut

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:36

  Greqi, kreditë e këqija në 44.8% - Piraeus: 4 bankat kryesore do reduktojnë 50 mld euro deri në 2021

  Scan Televizion
  0 views
 • 2:06

  “Djegia” e Mandateve -Partitë shumë larg konsensusit.

  Scan Televizion
  0 views
 • 0:58

  Brukseli, kundër opozitës - “Djegia e mandateve kundërproduktive. Duhet dialog qeveri-opozitë”

  Scan Televizion
  0 views
 • 1:23

  AMF me platformë ankesash ka nisur funksionimin këtë javë

  Scan Televizion
  0 views
 • 0:21

  Të qeshura në gjyqin ndaj protestuesve të arrestuar, i ndaluari: Isha në shtëpi me babën

  NOA
  397 views
 • 0:08

  Te ndaluarit me dy gishta ne gjykate

  NOA
  216 views
 • 0:42

  Nostalgji ne Radio Tirana???

  Panorama
  372 views