Coutinho po prezantohej te Barcelona, makina futet në fushë dhe i ndërpret ceremoninë

InfoKosova
0 views
Published on Jan 8, 2018
null

COMMENTS

  Last Videos


 • 0:57

  gol asani 1-3

  Panorama
  686 views
 • 1:31

  gol cinari 1-2

  Panorama
  733 views
 • 0:06

  luana

  InfoKosova
  10 views
 • 0:15

  Gjuajtja e Dajës

  Panorama
  188 views
 • 0:28

  pretendimi per penallti i vllaznise

  Panorama
  188 views
 • 0:30

  pritja e hoxhes

  Panorama
  234 views
 • 0:08

  Gjuajtja e Bregut

  Panorama
  184 views
 • 0:19

  Pretendimi i Krasniqit për penallti

  Panorama
  213 views
 • 0:18

  rast cinari

  Panorama
  180 views
 • 0:05

  Gjuajtja e Ndeki

  Panorama
  151 views
 • 0:06

  Rasti ideal i Pollozhanit

  Panorama
  238 views
 • 1:03

  gol krymi 1-1

  Panorama
  771 views
 • 0:15

  Pretendimi për penallti i Krasniqit

  Panorama
  366 views
 • 0:52

  gol kordeiro 0-1

  Panorama
  924 views
 • 0:34

  Faull me 2 takime brenda zonës

  Panorama
  220 views